9 Mayıs 2013 Perşembe

MKÜ BÖTE - Karma proje sergisi ve mini konser...

Merhabalar,
Bölümümüzün 10 Mayıs 2013 Cuma (yarın) gerçekleştireceği etkinliğin tanıtımını paylaşmak istiyorum. Bu da elektronik davetiyemiz. Herkesi bekliyoruz :)



Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü “Karma proje sergisi ve mini konser” tanıtımı
İlk mezunlarını bu yıl verecek olan Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü tarafından 10 Mayıs 2013 Cuma günü saat 09:30’da Atatürk konferans salonunda Karma proje sergisi ve Mini Konser etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik 09:30-12:00 ve 13:30-16:00 saatleri arası olmak üzere iki bölümde gerçekleştirilecektir.
Program akışı öğleden öncesi için şöyle: İstiklal Marşı ve saygı duruşu, Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yunus Şahinkayası’nın bölüm tanıtımı, sayın rektör yardımcımız Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ve Eğitim Fakültesi dekanımız Prof. Dr. Mehmet Fatih CAN’ın açılış konuşmaları. Bölüm öğrencilerinden oluşan müzik grubunun vereceği konserin birinci bölümü. Bölüme katkıda bulunanlara plaket ve çiçek takdimi. Ardından fuaye alanında çay kahve ikramı yapılacaktır.
Etkinlik boyunca fuaye alanında sergilenen projeler ziyaretçilerin beğenisine sunulacaktır. Bunlar 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri tarafından geliştirilmiştir. Projeler, Öğretim Tasarımı, Çoklu Ortam Tasarımı ve Üretimi, Proje Geliştirme ve Yönetimi, Eğitimde Grafik ve Canlandırma gibi çeşitli derslerde hazırlanmıştır.
Amfi 1 ve Amfi 2’de ise, 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamaları dersinde gerçekleştirdiği projelerin tanıtımı, posterler ve sinevizyon gösterileriyle yapılacaktır. Bu derste 4.  Sınıf öğrencileri “Değerler Değerlidir” adlı değerler eğitimi üzerine oyunu Yrd. Doç. Dr. Yunus Şahinkayası danışmanlığında hazırlamış ve Serinyol Beldesi ve Zülüflühan Köyü ilköğretim öğrencilerine geçtiğimiz yıl sergilemiştir. Amfi 1’de bu oyunun videosu izlenebilir. Üçüncü sınıf öğrencileri ise gruplar halinde Çocuk Esirgeme Kurumu öğrencileriyle etkinlikler, Huzurevine bilgisayar laboratuarı kazandırılması, Batıayaz Beldesi Ortaokuluna bilgisayar laboratuarı kurulması, ve Samandağ Sahil Temizliği, esnafa e-ticaret eğitimi, monitör (ekran) uzaklığını hesaplayan uygulama geliştirilmesi, Android işletim sisteminde fidan dikimi eğitimi geliştirilmesi ve Antakya şehir rehberinin hazırlanması, köy okuluna kartonpiyer yapımı, e-ticarete yönelik web sitesi geliştirme konulu projeleri hayata geçirmişlerdir. Amfi 2’de bu projelerin hazırlanma ve uygulanma aşamalarını içeren sinevizyon gösteri izlenebilir.
Etkinliğe değerli hocalarımız, sevgili öğrencilerimiz ve tüm halkımız davetlidir.     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder